Rendezvények

Ez a budapesti szálloda a központi elhelyezkedése révén jelentős előnyöket biztosít a konferenciát rendező és azon résztvevő vendégek számára. A Radisson Blu Béke Hotel a város szívében található, a bevásárlóközpontok és a főbb látványosság közelében, ezért ideális hely üzleti utazások, találkozók, konferenciák és egyéb események megrendezésére.

A szálloda nyolc rendezvényteremmel rendelkezik, amelyek összesen 710 m2-en helyezkednek el. A Radisson Blu Béke Hotel egyénileg variálható konferenciatermeket biztosít Budapesten kisebb és nagy rendezvények számára egyaránt. Az igények szerint alakítható és több méretre szabható rendezvénytermek minden igényt kielégítenek. Három termet 19. századi freskók díszítik, melyek egyedivé és elegánssá varázsolják a környezetüket, mindezt a legmodernebb konferenciatechnikával párosítva.

Árajánlat kérése

Konferenciák és rendezvények:

Kérje egyedi ajánlatát az alábbi telefonszámon:
+36 1 889 3979

vagy küldjön e-mailt a:

meetings.budapest@radissonblu.comcímre.

Szolgáltatások

  • Ingyen Internet

    A Radisson Blu hotel az E@syConnect szolgáltatás segítségével biztosít ingyenes internet-hozzáférést. Nagy sebességű és/vagy vezeték nélküli internet minden vendég számára elérhető a szálloda egész területén.
Radisson Blu Beke Hotel, Budapest – 
Terez Korut, 43 –  H-1067 –  Budapest –  Hungary – 
Telefon  +36 1 889 3900
47.5081 19.0593